2015-01-07 09:12:05• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ajándékozza meg a kedvesét

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sértődés helyett inkább próbálja meg kijavítani a hibákat, és vizsgálja meg újra a döntéseit. Nézze meg azt is, hogy egy-egy kritika valóban önnek szól-e. Tartsa magát távol az olyan emberektől, akik nem szimpatikusak önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Uralkodó bolygója, a Vénusz a Szaturnusszal konzultál. A téma: a mások által kezelt pénzügyek, a banki folyamatok és a hivatása. A mai napon veszélyes összeütközésekre kerülhet sor a családjában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyugodt napra számíthat, egyedül az anyagi problémák válthatnak ki heves vitákat a partnerével. Vegye át a kasszát, ha úgy látja, hogy a kedvese két kézzel szórja a pénzt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a lehető legjobb kapcsolatban van az Uránusszal: ezek a legszebb napok. Tegye ön is azt, amire a szíve vágyik, legyen ez szerelmes suttogás vagy baráti beszélgetések. Lassan gondolkodjon el azon, hogy milyen vállalkozást indítana.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez a nap különösen fontosnak ígérkezik. Legyen még barátságosabb és még előzékenyebb az embertársaival. Ajándékozza meg a kedvesét valami aprósággal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma tegye félre a gondjait, és legyen egy kicsit adakozóbb, mert a kozmosz ezt adja vissza önnek a jövő héten. Ha csak a problémákra gondol, a következő hetekben nem tud majd szabadulni tőlük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vénusz jó fényszöget vet a Mérleg jegyére, ma délután valóságos csoda történhet önnel. Találkozhat valakivel, aki segítséget nyújt, és új ajtókat nyit meg ön előtt. Készüljön fel arra is, hogy új útra kell lépnie. Taposson a gázpedálra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Oroszlán jegyében együtt áll a Jupiterrel. Tényleg van minek örüljön, például az egzisztenciájának. Ha ma lehetősége lesz sétálni a természetben, gondolkodjon el az élet csodáin és mélységein.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold együtt áll a Jupiterrel az Oroszlán jegyében. Ma csak lustálkodjon és pihenjen. Ha mégis muszáj dolgoznia, igyekezzen nem gépiesnek lenni. Ha vásárolni indul, gondoljon a családjára is, vigyen haza valamilyen egészséges finomságot.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Igyekezzen a nap második felét minél csendesebben eltölteni, ez jót fog tenni a testének és a lelkének is. Gyűjtse össze azokat a könyveket, melyeket szeretne végre elolvasni, és kezdjen nekik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Segítsen azoknak, akik tanácsot kérnek öntől, most megmutathatja, milyen jó a problémamegoldó képessége. Este a barátaival szeretne találkozni. Legjobb, ha közös programot szerveznek, de egy telefonbeszélgetés is megteszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, próbálja megközelíteni a Jupitert. Ez arra vezet, hogy komoly sikereket is elérhet. A délután nyugtalannak látszik, de ettől függetlenül az Uránusz fényszöge új meglátásokhoz és ötletekhez segítheti. Olyan ötlete támadhat, ami az egész életét új pályára terelheti.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: